Innstillinger i Slate Material editor justerer seg selv...

Moderatorer: Super Moderatorer, Admins

Brukeravatar

Trådstarter
v@la
Innlegg: 2228
Registrert: tor 04 mai, 2006
Sted: Porsgrunn
Kontakt:

Innstillinger i Slate Material editor justerer seg selv...

Legg innav v@la » man 16 mai, 2011

Hepp!

Noen som har vært borti at innstillinger i slate m. editor driver å endrer innstillinger helt av seg selv? Jeg driver å test renderer mye nå i forbindelse med en jobb og merker til stadighet at innstillinger som, reflection, translucency, IOR osv driver å endrer verdier helt av seg selv. Det er naturlig nok MEGET frustrerende, men er det noen andre som kjenner til problemet? Dessverre så bruker jeg max 2010..
:x
Sist redigert av v@la den man 16 mai, 2011, redigert 1 gang totalt.
3D Designer / Animatør
www.mediateam.no
www.3dvala.com

Brukeravatar

Trådstarter
v@la
Innlegg: 2228
Registrert: tor 04 mai, 2006
Sted: Porsgrunn
Kontakt:

Legg innav v@la » man 16 mai, 2011

og ja, SP1 er installert..
3D Designer / Animatør

www.mediateam.no

www.3dvala.com

Brukeravatar

Tronotrond
Innlegg: 3748
Registrert: lør 29 okt, 2005
Sted: Houston, TX
Kontakt:

Legg innav Tronotrond » man 16 mai, 2011

Høø .. Høres veldig merkelig ut. Er det bare random justeringer, går det tilbake til default eller hva skjer? Mental Ray?
TD/Technical Animator, Corporate Marketing - National Oilwell Varco, Houston, TX
Freelance 3D/VFX Artist - Hille3D

Brukeravatar

Trådstarter
v@la
Innlegg: 2228
Registrert: tor 04 mai, 2006
Sted: Porsgrunn
Kontakt:

Legg innav v@la » man 16 mai, 2011

Ja.. Meget merkelig.. Jeg har vært borti mye rart i max, men jeg blir alltid overrasket over hva som kan skje.. Det er MR ja, og det er helt random for hvilke verdier. Det kan se ut som etter at jeg har renderet ut et par tester så endrer den på verdier..

strange..
3D Designer / Animatør

www.mediateam.no

www.3dvala.com

Brukeravatar

tassel
Innlegg: 3987
Registrert: man 26 sep, 2005
Sted: Oslo
Kontakt:

Legg innav tassel » man 16 mai, 2011

Du får prøve og laste ned Hotfix 1 fra Autodesk:

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps ... D=10381720

Jeg tror jeg venter med og bruke 2012 på jobben en stund til (har brukt det litt på jobb) til SP blir sluppet, men bruker det hjemme og det er rimelig mye rart som skjer :wink:

Brukeravatar

krth8
Innlegg: 1070
Registrert: man 29 okt, 2007

Legg innav krth8 » man 16 mai, 2011

Jeg har merket at tiling på bitmaps kan fucke seg.
Russia is not a country, it's a lifestyle...

National Oilwell Varco

www.1kvisuals.com

Brukeravatar

Hvit_Ravn
Innlegg: 789
Registrert: tor 09 feb, 2006
Sted: Jørpeland/Stavanger

Legg innav Hvit_Ravn » man 16 mai, 2011

Er det mulig du har hatt atuto key på når du har justert verdiene i material editoren?
Keep moving forward


hardrock_ram
Innlegg: 1502
Registrert: ons 07 feb, 2007
Sted: Kristiansand

Legg innav hardrock_ram » søn 28 aug, 2011

Noe lignende har skjedd med meg i renderpanelet til MR. Det var noen innstillinger den var uhorvelig vrang på. Jeg husker ikke hvilke instillinger det var, men jeg måtte klikke meg rett ut etter å ha fiklet med dem for å holde på dem (ikke fortsette å justere på andre ting), og selv da kan jeg tenke meg at de holdt seg i ca. 50% av tilfellene.

Er forutsetningene like, så skal programvaren reagere likt hver gang, det er ganske fundamentalt. Så slike ting får meg til å lure, for å si det mildt ... Det blir som John Carmack har sagt; når det blir avansert programvare og uhorvelige mengder kode, så kan det virke som at datamaskinen og bøggsene lever et eget liv.
if your not living on a killing ground, you better make your own


Gå tilbake til «3dsmax»

Hvem er online

Brukere i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron