Mer gjennomsiktighetsproblemer

Moderatorer: Super Moderatorer, Admins

Brukeravatar

Trådstarter
Tormem
Innlegg: 885
Registrert: fre 02 nov, 2007
Sted: Olso
Kontakt:

Mer gjennomsiktighetsproblemer

Legg innav Tormem » man 07 feb, 2011

Hei

Jeg forsøker gjøre finnene på fisken min gjennomsiktige, og malte derfor en maske (s/h) for dette i Zbrush. Plugger denne inn i "cutout opacity", dette fungerte glimrende på klistremerket til Zombien min, forrige spørsmål i dette forumet.

Nå får jeg imidlertidig ingen effekt av masken. Jeg fortsetter i morgen, men kanskje noen vet noe jeg gjør feil allerede?

Bilde

...Dessuten, cutout opacity fungerte kjempebra til zombien og klistremerket (LINK). Da skulle jeg ha et rent kutt. Nå vil jeg fade, er ikke dette riktig sted å plugge mappet?

Brukeravatar

severin
Innlegg: 546
Registrert: søn 25 mar, 2007
Sted: Oslo
Kontakt:

Legg innav severin » tir 08 feb, 2011

Har du sjekket hvilken kanal som kobles inn i cutout? Hvis du bare drag-dropped inn så er det ikke sikkert det ble rett(out alpha kobles inn selv om det bare er rgb kanaler i bildet), bruk evt. connection editor e.l. :)

Edit: Evt. huk av "Alpha Is Luminance" på filnoden.
<a href="http://3dartist.no">3D Artist</a> - <a href="http://gimpville.no">Gimpville</a>

Brukeravatar

Trådstarter
Tormem
Innlegg: 885
Registrert: fre 02 nov, 2007
Sted: Olso
Kontakt:

Legg innav Tormem » tir 08 feb, 2011

Hey, vi er inne på noe her. Det funka på øyet, så jeg tror jeg har mer å fikse i selve masken også. Tusen takk for svar!!


Gå tilbake til «Maya»

Hvem er online

Brukere i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron