View port bug?

Moderatorer: Super Moderatorer, Admins

Brukeravatar

Trådstarter
8D
Innlegg: 247
Registrert: tir 20 mar, 2007
Sted: Oslo
Kontakt:

View port bug?

Legg innav 8D » tor 05 mar, 2015

hay, jeg sitter her med maya 2015: Og det ser ut som om View port bug er tilbake. Alså ingenting skjer ved å trykke på render knapen eller om jeg prøver å hente opp vindue fra menyen. Batch render en enkel fram funker.

Jeg har forsøkt skripet under, men jeg får bare renderView exists. i beskjed.

har noen råd?


$exists=0;
for ($item in `getPanel -scriptType "renderWindowPanel"`) {
if ( $item == "renderView" ) {
print "renderView exists.\n";
$exists=1;
}
}
if ( $exists == 0 ) {
for ($item in `getPanel -scriptType "renderWindowPanel"`) {
//print ( $item + "\n" );
if ( $item == "renderWindowPanel1" ) {
deleteUI renderWindowPanel1;
$renderPanel = `scriptedPanel -type "renderWindowPanel" -unParent renderView`;
scriptedPanel -e -label `interToUI $renderPanel` $renderPanel;
}
}
}
Det fins ikke bare 3 men uendelige dimensjoner... and i got to do it all!!!

Brukeravatar

alflovvold
Innlegg: 166
Registrert: ons 04 jul, 2007
Sted: Vestfold
Kontakt:

Legg innav alflovvold » tor 05 mar, 2015

Kjører du flere skjermer? Sikker på at vinduet ikke har sneket seg unna på uaktiv skjerm?

Alternativt er det gode, gamle rådet å endre oppløsning på skjerm - som har tendens til å resete vindus plasseringen. Hender også at det funker å bare endre plassing på startlinjen "!", for å så flytte den tilbake.

Er du "hardcore" uheldig så er siste instans å slette windowPrefs script filene i Documents / Maya

:-)


Gå tilbake til «Maya»

Hvem er online

Brukere i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 3 gjester

cron