Sarepta studio leter etter 3D-artist

Er du på jakt etter flinke folk legg inn annonse her.

Moderatorer: Super Moderatorer, Admins


Trådstarter
micht
Innlegg: 2
Registrert: man 12 aug, 2013

Ang lønn

Legg innav micht » ons 18 sep, 2013

Vi ser at det har vært en del diskusjon rundt detaljene rundt arbeidsforholdene hos oss. Vi takker for interessen og engasjementet, og håper dere tilgir at vi skriver et kort svar.

Det DJ Vaage sier stemmer. Vi er fremdeles et ungt selskap, og enn så lenge er lønnen noe lavere enn det som er ansett som normalt. Etter hvert som vår kundebase og portefølje vokser, øker også lønnsnivået. Dette gjelder samtlige ansatte, inkludert sjefen vår. Men for å veie opp for/rettferdiggjøre de lave lønningene inviterer vi ansatte til å være deleiere i selskapet. Det er jo oss selv vi jobber for og investerer i.

Arbeidsforholdene hos oss er lovlige, og det er helt frivillig å søke stillinger hos oss. Alle våre ansatte har gått inn med åpne øyne. Vi har ikke noe å tjene på å "lure" noen til å jobbe for oss;)

Til sist vil vi bare takke for alle henvendelsene og søknadene på stillingen, og ønske dere her på 3Dhue lykke til med alle deres framtidige prosjekter, enten om det er profesjonelt eller på fritiden :)


hardrock_ram
Innlegg: 1502
Registrert: ons 07 feb, 2007
Sted: Kristiansand

Legg innav hardrock_ram » man 09 des, 2013

Synd at dette ikke kom tydeligere fram fra begynnelsen, for denne oppklaringen forandrer jo hele premisset :)
if your not living on a killing ground, you better make your own


Gå tilbake til «Ledig Stilling»

Hvem er online

Brukere i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron