3D/VFX generalist til Placebo Effects. Fast stilling mulig

Er du på jakt etter flinke folk legg inn annonse her.

Moderatorer: Super Moderatorer, Admins

Brukeravatar

Trådstarter
kimblarsen
Innlegg: 205
Registrert: fre 26 mai, 2006
Sted: Oslo
Kontakt:

3D/VFX generalist til Placebo Effects. Fast stilling mulig

Legg innav kimblarsen » fre 31 mai, 2013

Placebo Effects er i gang med et nytt ambisiøst arkitekturfilm prosjekt med oppstart i juni og levering primo august. Vi har behov for en dyktig 3D og VFX generalist som har mulighet til å jobbe gjennom sommeren og bistå vårt team. Det er mulighet for fast ansettelse etter endt prosjekt.

Vi søker deg som behersker 3D studio Max og Adobe After Effects, og har erfaring med VFX arbeid som rotoskoping og compositing samt 3D animasjon, teksturering, lys og kamera-arbeid. Erfaring med kamera tracking program som Syntheyes eller lignende og V-Ray er et pluss.

Du har minst 2 års produksjonserfaring og er punktlig, pålitelig og ansvarsbevisst. Du behersker å jobbe individuelt og i team. Se Media City Bergen filmen på www.pfx.no for vårt ambisjonsnivå for VFX og CG for film.

Vi kan tilby et 6-10 uker engasjement, utfordrende arbeidsoppgaver, godt arbeidsmiljø og konkurransedyktige betingelser. Du vil jobbe sammen med vår VFX supervisor og det kreative teamet bestående av produsent/regissør og art director.

Placebo Effects er et selskap med spesielle kunnskaper innen 3D, VFX, arkitektur og film. Vi ønsker å flytte grensene for visuell kommunikasjon av design og arkitektur gjennom bruk av filmatiske visuelle effekter, foto, interaktiv 3D og Augmented Reality. Våre filmer har fått internasjonal oppmerksomhet og film er blant våre viktigste satsingsområder. Vi holder til på Skøyen i et trivelig og spennende hus sammen med et hundretalls arkitekter og interiørarkitekter. Der har vi gode varme luncher og legendariske sommer- og julefester.

Søknad merket ”3D/VFX generalist” senest snarest og senest innen fredag 7. juni med CV og URL til showreel til magnus@pfx.no. Søknader uten CV og URL til showreel vil ikke bli besvart.

Spørsmål kan rettes til daglig leder Magnus Wessel Bøe-Waal på telefon 90551232.
.

Gå tilbake til «Ledig Stilling»

Hvem er online

Brukere i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron