Arbeider fra førsteåret

Her kan du poste ferdige arbeider for kommentarer.

Moderatorer: Super Moderatorer, Admins


Trådstarter
Malgan
Innlegg: 13
Registrert: tor 01 sep, 2011

Arbeider fra førsteåret

Legg innav Malgan » man 17 sep, 2012

Tenkte det var på tide å oppdatere litt her med litt av hva jeg gjorde på idefagskolen i fjor.
Tar det i motsatt kronologisk rekkefølge, begynner med semesteroppgaven som er innsiden av en katedral:
[vimeo]http://vimeo.com/43779228[/vimeo]
Relativt fornøyd med tanke på at jeg "mistet" 2 uker siden jeg var på utplassering hos Qvisten. Fikk den stemningen jeg ønsket og følte at designet var ganske greit selv om jeg har lite peiling på arkitektur.

En liten ukesoppgave jeg hadde i mellom karakteranimasjon og semesteren. Skulle lage en spesifikk fele som er ett slags familieklenodium. Hadde litt problemer her, siden jeg skulle lage en spesifikk modell som jeg ikke klarte å finne gode referanser på.
Bilde

Også første karakteranimasjon. Gjorde denne litt på trass av lærerne som sa at det ikke var en god idé å prøve på noe firbeint, så jeg rigga og animerte en drage som har vinger og forbein i ett, siden jo mer problemer jeg får jo mer lærer jeg av det. Til å være første ordentlige rigg og animasjon er jeg ganske fornøyd, selv om jeg vurderer å gå over den og fikse småting en gang jeg har tid.
[vimeo]http://vimeo.com/39331247[/vimeo]

Alt er ferdig og kommer antageligvis ikke til å touches på før jeg skal finpusse på en eventuell reel, men setter allikevel pris på generell feedback på hva jeg må jobbe med og enkelte tendenser eller uvaner jeg har tatt til meg.

Gå tilbake til «Ferdige arbeider stillbilder»

Hvem er online

Brukere i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 7 gjester