Side 1 av 1

Min lille Tegnekrok

Lagt inn: lør 25 mar, 2017
av seeker
Vurderte lenge å bare lage en WIP post istedet ettersom jeg er helt forferdelig dårlig på dette med konseptet "gjøre ferdig", men endte opp med å bare lage et 2D galleri - enklere å sortere alt på ett sted!

Begynte å tegne i photoshop når jeg var 11, så har holdt på en stund! Kan derimot ikke si jeg har vært så flink på å faktisk lære ting over disse årene, så mye av det jeg lager har feil i anatomi, fargebruk osv. men øvelse gjør mester! Har også i hovedsak jobbet med å tegne dyr, spesifikt kattedyr/hundedyr. Har blitt litt mer interessert i fugler og mennesker i det siste, men synes det er vanskelig å hente motivasjon nok til å sette seg ned å faktisk finne ut hvordan de fungerer anatomisk... Kanskje når den kreative 100-dagers challengen vår er ferdig, men før det tørr jeg ikke prøve meg på noe som kan ta timer og dager å lære seg. :P

Without further ado!:

---

Bilde

Over er et WIP prosjekt jeg har sturet med de siste ukene, ut i fra et konsept jeg har gått å tenkt på siden jul. Dessverre har jeg liten motivasjon for videre arbeid med bildet, vurderer å bare lage en transparent versjon av ulven og sverdet og droppe bakgrunnen. Tror det hovedsakelig er fargene som får meg til å mislike denne såpass sterkt...

---

Bilde

Enda en WIP, animasjon som jeg jobbet med i ca. 3 dager. Igjen dette med bakgrunnen... Har lyst til å gjøre den helt ferdig, men misliker Animate CC sitt opplegg med layers, så vurderer å sette meg inn i photoshop-animasjon istedet.

---

Bilde

En litt eldre tegning fra tidligere i år (tidlig februar?), dette er slik jeg vanligvis bruker å tegne. Har alltid tegnet toony, men har i de siste månedene jobbet med å legge til mer detalj til dem så de ikke ser altfor flate ut - dette gir også bedre rom for skyggelegging!

That's it for now, har også lagt ut litt på artstation og deviantArt. Tar gjerne imot kritikk på alle sider!

Takk for titten!