Texture bug med Clay+wire render.

Moderatorer: Super Moderatorer, Admins

Brukeravatar

Trådstarter
SandboxMakebelieve
Innlegg: 352
Registrert: tor 09 sep, 2010
Kontakt:

Texture bug med Clay+wire render.

Legg innav SandboxMakebelieve » tor 09 des, 2010

Hei, har et problem med teksturer i en animasjon til Oblig2.

Her er frames 6,7 og 8 fra animasjonsekvensen.

Som dere ser er det snakk om en clay+wire shader. Og problemet er at teksturene går fra dette
Bilde

Uploaded with ImageShack.us



Til dette
Bilde





Til dette
Bilde




Vi har lett litt rundt og hørt med læreren osv, men finner ikke noen løsning på problemet... Any takers?

Brukeravatar

deific-X
Innlegg: 103
Registrert: fre 31 aug, 2007
Sted: Sola
Kontakt:

Legg innav deific-X » tor 09 des, 2010

Har vært borti noe sånt engang. Nå skriver du jo ikke hvilket material/hvilken render det går i, men hvis du har composite material i mental ray fins der en box helt nederst som heter Mental Ray Connection. Nederste valget der heter "flag material as opaque" (altså ikke gjennomsiktig.) prøv å tikk av den.

La med et screen shot jeg.

Bilde

Brukeravatar

forumsoldier
Innlegg: 45
Registrert: tir 10 aug, 2010

Legg innav forumsoldier » tor 09 des, 2010

Det funket ikke, men jeg kom rundt problemet ved å bruke en box gradient med solid interpolation som opacity, og sette uvw til face.

Bilde

Brukeravatar

forumsoldier
Innlegg: 45
Registrert: tir 10 aug, 2010

Legg innav forumsoldier » tor 09 des, 2010

vi er forresten på gruppe


Gå tilbake til «Teksturering»

Hvem er online

Brukere i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron