Jeg har vært her før, men jeg er tebake... på en måte :P

Moderatorer: Super Moderatorer, Admins


Trådstarter
Maffe811
Innlegg: 27
Registrert: søn 11 jul, 2010

Jeg har vært her før, men jeg er tebake... på en måte :P

Legg innav Maffe811 » lør 12 mar, 2011

Hey, jeg er Maffe og jeg jobber vanelig vis med grafikk...
Eh... Jeg tenkte jeg skulle plukke opp 3D igjen og prøve på nytt!
Og det går strålende!
Ved et untak...
Når jeg skal rendre så blir det bare svart....
hva gjør jeg galt...
Har ingen idé...
Er det noen instillinger jeg må stille på eller noe... jeg vet ikke helt...
....

Hjeeeeelp!

Brukeravatar

Mikademius
Innlegg: 1625
Registrert: man 24 apr, 2006
Sted: Oslo, Norge
Kontakt:

Legg innav Mikademius » lør 12 mar, 2011

dude, seriously?
Martin Andersson | COO - The Floor Above AB. | Line Producer - Qvisten Animation www.thekove.com | www.animation-hut.no


Trådstarter
Maffe811
Innlegg: 27
Registrert: søn 11 jul, 2010

Legg innav Maffe811 » lør 12 mar, 2011

Ja :P
Seriously!
Jeg har ærligtalt ingen ide!
Det funka fint før!
men nå er det svart uansett hva jeg gjør!
Vel, bortsett fra i går da det ble hvit!

Brukeravatar

Mikademius
Innlegg: 1625
Registrert: man 24 apr, 2006
Sted: Oslo, Norge
Kontakt:

Legg innav Mikademius » lør 12 mar, 2011

Var ikke det jeg tenkte paa. Gaa over posten din igjen og se om du kan skrive den om litt saa det er mulig aa hjelpe i det hele tatt... Feil underforum og ingon info whatsoever om software.
Martin Andersson | COO - The Floor Above AB. | Line Producer - Qvisten Animation www.thekove.com | www.animation-hut.no

Brukeravatar

Misfortune
Innlegg: 2171
Registrert: man 02 apr, 2007
Sted: Norge, Kolbotn

Legg innav Misfortune » lør 12 mar, 2011

Se i helpfilen til programmet ditt.

Brukeravatar

Medi8or
Innlegg: 1066
Registrert: fre 12 mai, 2006
Sted: Lyngdal

Legg innav Medi8or » lør 12 mar, 2011

Wild guess: Max? Bilde


Før hadde vi Lenscap filter i Lightwave, men den ble visstnok fjernet fordi så mange spurte om hvorfor renderen ble helt svart... :roll:
My dongle is small, hard, and purple.

Brukeravatar

Mikademius
Innlegg: 1625
Registrert: man 24 apr, 2006
Sted: Oslo, Norge
Kontakt:

Legg innav Mikademius » lør 12 mar, 2011

ahh, glemmer aa se paa icons.
Martin Andersson | COO - The Floor Above AB. | Line Producer - Qvisten Animation www.thekove.com | www.animation-hut.no


Trådstarter
Maffe811
Innlegg: 27
Registrert: søn 11 jul, 2010

Legg innav Maffe811 » lør 12 mar, 2011

Medi8or skrev:Wild guess: Max? Bilde

Yup! Max :P
Misfortune skrev:Se i helpfilen til programmet ditt.

Tviler det hjelper ettersom det fungerte fint først.
Mikademius skrev:Feil underforum og ingon info whatsoever om software.

Jeg er ikke kjent på dette forumet så jeg tok en sjans på å skrive her.

Menne... Fint vis noen har noen forslag, men vis ikke får jeg bare instalere på nytt.

Problemet mitt:
Men jeg har en boks og et lys, men når jeg klikker render er alt svart.....
Men som sagt var det i går hvit med en svart strek når jeg prøvde å rendre ei rifle...

Brukeravatar

oophus
Innlegg: 513
Registrert: man 20 apr, 2009

Legg innav oophus » lør 12 mar, 2011

Del scenen med oss så kan vi ta en kikk.

Brukeravatar

tassel
Innlegg: 3986
Registrert: man 26 sep, 2005
Sted: Oslo
Kontakt:

Legg innav tassel » lør 12 mar, 2011

Posten er flyttet.

//Admin


Trådstarter
Maffe811
Innlegg: 27
Registrert: søn 11 jul, 2010

Legg innav Maffe811 » lør 12 mar, 2011

Takker!
Instalerte på nytt, funker nå.
Vet ikke hva det var...

Jaja.
Utrolig raske folk her er til å svare :y:

Brukeravatar

oophus
Innlegg: 513
Registrert: man 20 apr, 2009

Legg innav oophus » lør 12 mar, 2011

Har absolutt null tru på at du trengte å installere det på nytt men...

Brukeravatar

Mikademius
Innlegg: 1625
Registrert: man 24 apr, 2006
Sted: Oslo, Norge
Kontakt:

Legg innav Mikademius » søn 13 mar, 2011

Synd du installerte paa nytt istedet for at noen hadde klart aa hjelpe deg ut av knipen. Hva gjoer du neste gang? installerer igjen ;)?
Martin Andersson | COO - The Floor Above AB. | Line Producer - Qvisten Animation www.thekove.com | www.animation-hut.no


Trådstarter
Maffe811
Innlegg: 27
Registrert: søn 11 jul, 2010

Vet ikke

Legg innav Maffe811 » man 21 mar, 2011

vet ikke...
kommer vel tilbake her :P


Gå tilbake til «Rendering»

Hvem er online

Brukere i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron