Prising

Moderatorer: Super Moderatorer, Admins


Trådstarter
Chris-C
Innlegg: 8
Registrert: tor 05 feb, 2009

Prising

Legg innav Chris-C » ons 29 apr, 2009

Hei alle sammen! Vet ikke helt om jeg har postet denne riktig men. Jeg er en nyutdannet DAK-operatør, ble ferdig nå i april ved Noroff. Har allerede fått min første jobb. Jeg skal lage 3-4 bilder for et arkitektkontor. Jobben går ut på å visualisere to rom i et leilighets kompleks, kjøkken/spisestue og stue. Modellering, materialer og lyssetting skal gjøres i Max å rendres med Vray. Regner med å bruke rundt 2-3 dager på dette. Fikk spørsmål fra oppdragsgiver hvilken pris jeg vil ha pr bilde? Har ikke jobbet med dette før så jeg har ikke peiling^^ Regner med at det er en del her som som kansje kan svare meg på det, hva som er vanlig osv. Takk på forhånd.

Brukeravatar

Tronotrond
Innlegg: 3748
Registrert: lør 29 okt, 2005
Sted: Houston, TX
Kontakt:

Legg innav Tronotrond » ons 29 apr, 2009

Hei og velkommen!


Vanskelig å si noe konkret om pris. Jeg hadde bestemt meg for en timepris og så regnet ut i fra det. Tror 300-400kr/t er en grei pris for en freelancer. Visualiseringsfirmaer tar vel rundt 800-1000kr/t..
TD/Technical Animator, Corporate Marketing - National Oilwell Varco, Houston, TX
Freelance 3D/VFX Artist - Hille3D


Trådstarter
Chris-C
Innlegg: 8
Registrert: tor 05 feb, 2009

Legg innav Chris-C » ons 29 apr, 2009

Hei Tronotrond! Tusen takk for svar. Da har jeg vært fall noe å gå ut ifra. Har ikke postet på dette forumet tidligere, så jeg får nesten si hei til alle sammen her. Takk for et kjempe fint forum!


Gå tilbake til «Annet»

Hvem er online

Brukere i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron