2D/3D grafikere ønskes til ambisiøst student-spillprosjekt

Moderatorer: Super Moderatorer, Admins


Trådstarter
Duckers
Innlegg: 3
Registrert: lør 27 okt, 2007
Kontakt:

2D/3D grafikere ønskes til ambisiøst student-spillprosjekt

Legg innav Duckers » lør 27 okt, 2007

(Beklager spammingen, men vet ikke helt hvilken seksjon dette passer best i)

Hei!

Har du en drøm om å lage spill og være med å forme interaktive virtuelle verdener? Vel, det har vi og. Vi er en gjeng Trondheims-studenter som har tenkt å delta i Norwegian Game Awards (www.gameawards.no), en spillutviklingskonkurranse for studenter i regi av Start-NTNU. Deadline for kunkurransen er 30. April.

Vi har planer om å lage et førstepersons rollespill inspirert av gameplay fra Elder Scrolls og Ultima-seriene, men gjerne med elementer fra adventure-sjangern. Spillet blir utviklet på hobby- og frivillighetsbasis. Hvis du studerer grafikk/modellering eller har lyst til å havne i spill/cg-bransjen med tida er dette en ypperlig mulighet til å få relevant erfaring og en meritt som ser bra ut på CV-en. I tillegg lover vi også en morsom og givende utviklingsprosess. Det viktigste vi ser etter er et stort engasjement og en lidenskap for å skape verdener, historier og konsepter.

For tiden består laget av tre dyktige programmerere og to musikere med madskills. Vi er godt motivert og allerede godt i gang med den tekniske biten av spillet. Vi er altså på jakt etter dyktige grafikere som kan lage modeller, teksturer og concept-art. I hovedsak trenger vi grafikere til følgende oppgaver:

* Konseptkunst, idemyldring, visuell design
* Moddellering, teksurering, rigging og animasjon av 3D-karakterer
* Teksturering av landskap, vegetasjon og diverse objekter
* Moddelering av bygninger og andre gjenstander til spillet

Iom. at dette er ment for spill så gjør vi oppmerksom på at det vil være polygonbudsjett på alt content som skal være med i spillet. Bump-mapping og andre typer spesialeffekter vil være tilgjengelig i game-enginen, så erfaring med å lage slike maps er en fordel.

Hvis du er interessert i å bidra på et eller flere av disse områdene må du gjerne ta kontakt. Du kan enten sende en mail til duckers@outracks.net eller legge meg til på msn: a_k_lassen@hotmail.com . Henvis gjerne til portofolio eller send med prøver på ting du har laget tidligere.

NB: Du trenger ikke være student for å delta.

Takk for oppmerksomheten!

Mvh
Anders Lassen
(aka Duckers^Outracks)

Gå tilbake til «Annet»

Hvem er online

Brukere i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron